Alla inlägg den 15 mars 2008

Av Elisabeth Björkman - 15 mars 2008 18:00

Idag blev en väldigt aktiv dag. Efter morgonpromenaden försvann matte iväg för att hjälpa svärmor att inhandla lite färg för hon ska visst måla en vägg i köket.

När matte sedan kom hem igen så ringde Elin och frågade om vi ville följa med och spåra. Så klart vi ville det! Jag älskar att spåra så det gör inget att det blir två spår samma dag. Det var dessutom så länge sedan vi träffade dem så det var bäst att passa på. Elin satt redan i bilen så blev turbofart att byta kläder, plocka ihop grejer och ge sig iväg.


Medan spåret lade till sig tog vi en promenad tillsammans. Vi fick turas om att vara lösa för är vi lösa båda två blir det genast en massa lek och vips så är det på väg att bli kurr. Mirko lägger gärna upp huvudet på min manke och ja, ni vet ju vad jag tycker om det... Det är synd för vi gillar ju varandra... och det är kul att busa.


När jag hade gått mitt spår så hände något konstigt. Matte och Elin började bråka om min spårpinne!?  De kastade iväg den, sedan sprang de båda två iväg efter den och tjivades om vem som skulle ha den. Då blev jag ju tvungen att springa efter och försöka ta den och tala om att spårpinnen, den är faktiskt min. Även om jag inte tycker om den..


Här ser ni mig med kompisen Mirko. Han är en av mina bästisar, även om vi inte får leka lösa tillsammans. Vi har kul tillsammans ändå!


Mirko väntar snällt medan Elin plockar fram spårselen..


Elin hade också en tub med godis i väskan, det ser ju jättegott ut!


Av Elisabeth Björkman - 15 mars 2008 12:33

På väg hem efter promenaden gick vi förbi rondellen som ligger närmast oss. Självklart finns där en rondellhund, eller rondellhundar kanske jag ska säga. De är faktiskt två, eller nja det beror på hur man ser det...
Matte brukar säga att jag inte ska titta utan att jag skall låta dem vara i fred och att jag är alldeles för liten för sånt där, så jag kikar lite i smyg bara, när inte matte ser..

Av Elisabeth Björkman - 15 mars 2008 12:06

Dags för dagens promenad. Jag vet att det är dags när matte har satt på sig de gröna "gå i skogen byxorna". Då börjar jag mycket intresserat att följa mattes förberedelser. Mattes byxor är fulla av fickor och dagens aktiviteter är helt beroende av vad fickorna fylls med. Självklart stoppas bollen ner i sin ficka, den är nästan alltid med, det är bra! Aha, där åkte två spårpinnar ner, den lilla luddtrasan,  en arbetshandske? hm .. vad ska hon med den till?  Åh, leverpastejstuben slank ner också, det hann jag se..     så kopplet och bajspåsar...  Då har jag dagens promenad ganska klar för mig!


Så klart fick jag "vakta träd" som Sigge skulle ha uttryckt sig.
Sedan fick jag spåra. Det var fasligt vad matte tappar saker när hon går! Har hon hål i byxfickorna? Det är ju för väl att jag är med och håller koll på var hon tappar dem så att hon får med sig allt hem igen!


Jag hittade en liten bäck på vägen också så jag passade på att bada tassarna lite. Det är buskul att springa i bäcken. Vattnet stänker så härligt då!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards