Alla inlägg den 8 mars 2008

Av Elisabeth Björkman - 8 mars 2008 23:57

I morse väckte jag matte före kl 07.00 Jag tyckte det var dags för henne att gå upp, vilket hon dock inte höll med om själv. Men eftersom hon trodde att jag ville ut och kissa, vilket jag såklart inte alls ville (det regnade dessutom), fick jag i allafall upp henne, hi, hi och jag var nöjd och kunde återgå till att sova.

Så småningom blev det en promenad över ängarna vid Kvarnsjön. På vägen dit stannade matte och lade ett spår till mig. När vi hade promenerat och busat klart på ängarna så stannade vi till på vägen hem och jag fick gå spåret. Matte pratade om att jag var som en förarlös bulldozer, undrar vad hon menade med det? Ok, lite bråttom, lite slarvig, 14 varv runt en och samma buske (inte så lyckat), ja, ja kul hade jag i allafall och jag stannade både vid slutapporten och vid de två apporterna längs spåret.

På eftermiddagen skulle jag få en långpromis med husse, men när vi hade hunnit iväg en bit så ringde matte och sade att vi var tvungna att komma tillbaka för vi hade fått en massa gäster. Jag hann i allafall kasta lite pinnar med husse på ängarna. Sedan var det folk och hälsade på ända in på kvällningen. Då först fick jag min hussepromenad, det blev ett varv på 6 km slingan.

Imorgon skall jag visst på lydnadskurs, vad ska det vara bra för?

Av Elisabeth Björkman - 8 mars 2008 23:45

Idag var det Kims tur att fylla år (kan nämna att han inte är så överväldigad över att fylla år på Internationella kvinnodagen). Konstaterar när jag tittar på klockan att han precis i denna minut föddes för 17 år sedan. Att fånga Kim på bild är något som kräver, list, tålamod, slughet och ändå oftast resulterar i en bild utan honom.

Av Elisabeth Björkman - 8 mars 2008 23:41

Jag roade mig med att titta på lite gamla bilder ikväll. Hittade bara ett fåtal digitala från 90-talet. Hur som helst så konstaterade jag att det är på sina barn man ser att tiden går. För själv ser man väl fortfarande likadan ut??

Av Elisabeth Björkman - 8 mars 2008 20:10

Igår kväll var det Let´s dance på TV. Tyson måste ha blivit inspirerad av Let´s dance deltagarna och ville också ta sig en svängom. Sacco nobbade och  lampan fick duga som danspartner. Tony skulle ha sagt "-din partner är alldelses för stel, och båda dina footblaad är i golvet, det blir bara en fiira".

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards