Alla inlägg den 14 mars 2008

Av Elisabeth Björkman - 14 mars 2008 22:00

Fick en promenad med både husse och matte ikväll. Det är alltid lika uppskattat. Vi gick 6 km slingan vid Ågesta Gård, inte en endaste bil på parkeringen när vi kom dit, helt ensamma i skogen m a o.  Vi busade lite, husse kastade pinnar och matte letade stora stenar som jag kunde hoppa upp och sitta på. Det var kul! Jag fick gå först, vilket jag gärna gör, nosar, kissar, kollar läget och så. Husse och matte gick bakom och pratade och pratade. Helt plötsligt kände jag att det var något som inte stämde. Hm, vart tog husse vägen? Han måste bums återfinnas! Full fart tillbaka och leta, nu var han ju inte så svår att hitta där han hade gömt sig i skogen. Full fart tillbaka till matte för att berätta att husse var funnen. Men va sjutton tog matte vägen nu då? Här vänder man bort ryggen i 30 sek så försvinner hon bara. Lugn, bara lugn, jag hittade henne också bakom ett träd. Resten av promenaden var jag tvungen att ha ögon i nacken också, man måste ju hålla ihop flocken! Hann precis hem till Let´s dance, tror det blir bonden som får åka hem idag..

Av Elisabeth Björkman - 14 mars 2008 16:59

Mattes lunch idag var tydligen inte någon höjdare. Man äter med ögonen säger matte, det ska se gott ut! Det är allt annat än man kan säga om basilikan som dagens lunch var dekorerad med. Trots att matte plockade bort den så smakade maten sedan inget vidare... man börjar ju undra om lunchen för över huvudtaget var ätbar? Inte särskilt gott om restauranger i närheten av mattes jobb tyvärr.

 

Som ni vet så tycker matte att jag skulle se go ut om jag var lite mindre tanig så efter tips från djuraffären hälldes något som kallas för rapsolja i min mat. Bara åsynen av flaskan i närheten av min matskål fick mig att rygga baklänges och gå omvägar runt matskålen. När jag sedan till sist vågade mig fram och äta lite så smakade maten rent ut sagt viiiidrigt. Aldrig i livet att jag tänker sätta i mig maten om den ska smaka så där!!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards