Alla inlägg den 13 mars 2008

Av Elisabeth Björkman - 13 mars 2008 21:58

Idag kom lillhussarna samt en kompis till dem och hämtade mig på dagis. De hade missat bussen och skulle promenera hem så då kom de förbi och hämtade mig. Det var snällt av dem att tänka på mig tycker jag!


Matte blev extra glad för hennes buss var försenad och hon missade tunnelbanan så hon hade inte hunnit hämta mig i tid. Att komma försent kostar 250:- och då hade matte blivit ganska så butter kan jag säga.
Nu förblev hon på gott humör, hann med att handla på vägen och i påsen låg en ny tub med leverpastej till mig, tjohej!!

Såklart att jag fick jobba lite för att få smaska i mig av pastejen, fick öva lite på hemläxan, men det var det värt! 


Medan matte bloggar tittar hon ett med ett halvt öga på Tv där det just nu går programmet "Debatt" som bl a handlar om "Blondinbella" och hennes otroligt populära blogg. Fantastiskt så många som läser hennes blogg varje dag. I mitt tycke en ganska innehållslös blogg (vågar man skriva det utan att bli sågad vid fotknölarna?), tacka vet jag mina bloggvänners bloggar!!

Flera hundratusen kan ju dock inte ha fel så hennes blogg är säkert jättebra. Jag och matte tillhör helt enkelt inte rätt målgrupp bara. Matte funderar över hur sunt det kan vara för en 17-åring att shoppa kläder, smink m m för 10.000:- i månaden?? Snacka om dyra levnadsvanor. 

Nu ska matte också krypa till kojs. Själv har jag redan gosat ner mig i min bädd. Natti, natti kamrater! Ha, ha, kolla matte lyckades med bild och text! Tack Cavvetjejerna för tipset!!
Ser ni matte har tryck "mitt på" tuben,  ajabaja!

Tro ni jag blir kontaktad av Pastejköket nu? Tänk så många extra tuber pastejköket skulle sälja om hundfolket upptäckte hur smidigt och uppskattat det är att ha med sig en tub vid lydnadsträningen. Det kanske kommer en hel kartong pastej i brevlådan nu?! Då behöver jag inte göra någon jobbig läxa för att smaska god pastej - utan kan frossa hur mycket jag vill:)

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards