Alla inlägg den 27 april 2008

Av Elisabeth Björkman - 27 april 2008 12:01

Imorse blev det tidigt, väldigt tidigt till och med. Kl 06.00 blev man uppjagad ur sin skönhetssömn för att åka ut till Haninge BK och köra igenom ett sista lydnadspass före tävlingarna på onsdag och torsdag.

Matte var väldigt nöjd med min insats och nästan rörd till tårar.

Alla moment gick superduper så nu ska jag visst få vila tills det är dax för tävling. Vid halv åtta träffade vi Petra, Tjejen och Arrak för att spåra lite. Vi var alla jätteduktiga. Matte tyckte visst att jag var lite vimsig och yr i mössan när jag gick mitt spår, men jag låg ju på plus efter lydnadspasset så det gjorde inte så mycket. Däremot avslutade vi med en platsliggning, då reste jag mig upp. Kan väl säga att matte inte var lika rörd längre... Dock får hon skylla sig själv då hon har slarvat med att träna detta moment.

Håller med Molle, buskar är till för att markeras. Om och om igen..

Efter spårningen hade Tjejen och jag lite ängsrace..


Den här bollen väckte lite minnen hos matte, den har jag erövrat alldelses själv. Den var jumbopris sist vi tävlade och kom sist:) (då när jag åt gräs under linförigheten). Vi gav bort den till Petra då vi tyckte att de rosa fina bollarna passade en tjej lite bättre. Kul med pris, men matte hoppas att vi slipper jumbopriset i veckan.


Petra och matte hittade på en ny kul lek. Tjejen och jag fick sitta och vänta bredvid varandra medan spårapporten gömdes i skogen. Sedan släpptes vi samtidigt och fick tävla om att hitta apporten först. Lite tävlingshund är jag minsann så när det visade sig att Tjejen ville ha apporten så ville jag genast visa att jag var snabbast med att hitta den och lägga beslag på den. Som ni ser så lyckades jag! Matte var rikigt nöjd med mitt engagamang och intresse för denna lilla pinne.


Här är Petra och Tjejen när hon hittar en spårapport i sitt spår.


 Duktiga Arrak in action i sitt apellspår.




Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards