Alla inlägg den 6 april 2008

Av Elisabeth Björkman - 6 april 2008 15:01

Det har varit en bra dag idag. Mycket aktiviteter och söta tjejer. Började med en promenad över ängarna med Tjejen. Vi busade, jagade varandra och hade kul. Medan Tjejen gick sitt spår fick jag sitta i bilen och vänta, mindre roligt, men det får jag ta, jag visste att jag också skulle få spåra när de kom tillbaka.


Matte var nöjd med spårupptaget och jag spårade på bra. Efter ett några hundra meter hojtade dock Petra, som hade gått spåret, att jag var ute och cyklade. Själv delade jag inte den uppfattningen för jag hade full koll på att jag hade bytt spår. Det visade sig att matte, den virrpannan, hade gått vilse i skogen när hon lade Tjejens spår. Av misstag hade hon då korsat spåret som var lagt till mig. Matte var inte helt nöjd med att jag valde att bakspåra  hennes spår i stället för att fortsätta med "mitt" spår. Hon tyckte att jag borde klara det vid det här laget. Efter en korrigering så var jag på "rätt" spår igen och hittade slutet som den här gången var upphängt i ett snöre på en gren. Märkligt.. de brukar ligga på marken. Men jag hittade den, det var huvudsaken.

Fick en liten vilopaus i bilen innan det var dags för allmänlydnadskursen. Mira och jag körde vi igenom momenten till lydnads 1:an. Tyckte vi gjorde bra ifrån oss båda två. Avslutade med ett litet uppletande.


En spårbild från förra helgen, kameran var med idag, men några bilder blev det inte för lillhusse hade plockat ur minneskortet. Snopet tyckte matte.


Delar av kursgänget, också från förra helgen.


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards