Alla inlägg den 26 maj 2008

Av Elisabeth Björkman - 26 maj 2008 22:15

I går kväll fick jag vara hemma och vakta huset medan resten av familjen åkte och hälsade på svärmor på morsdag och sedan gick på bio. Jag är helt säker på att jag också hade gillat både tårta och Indiana Jones filmen. Inte en endast lampa hade de kommit ihåg att tända när de gick hemifrån heller. Mörkt och ensamt, jättekul.


Idag är det måndag igen, då brukar jag vara trött, men idag är jag lite extra trött för matte tog med mig ut på en spårtur tillsammans med Elin och Mirko på kvällskvisten. Jag var ganska nöjd efter det men när husse skulle ut på sin kvällspromenad runt sjön så ställde jag så klart upp och gjorde honom sällskap. Jag kommer att sussa ovaggad ikväll oavsett om lamporna är tända eller släckta.


Tack till Elin som kom och plockade upp mig och matte och  lånade ut spårgrejer då mina låg kvar i vår bil. Husse inte hade hunnit hem från jobbet än så vi var billösa för stunden.
Jag nosade på och gick bra i spåret, men apporterna gick som vanligt inget vidare enligt mattes uppfattning. Hörde att hon och Elin pratade och att "det måste gå på något sätt"  och "det gäller bara att knäcka nöten" . Ja, den nöten kan ju matte fundera över:) Mig bekymrar det inte ett dugg.


Här en bild på Mirko när han spårar. Tyvärr en ganska usel bild men dock en bild från dagen. Mirko traskade på bra och struntade helt i att det hade gått rådjur mitt i hans spår. Till Elins förtvivlan slog han in på ett litet sidospår uppe på toppen av berget. Matte ber om ursäkt för att hon inte följde med upp på berget och kunde avstyra snedsteget. Desto bättre gick det när Mirko väl fick upp spåret igen. En snygg avslutning, vi håller tummarna för lägrespåret på lördag!

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards