Alla inlägg den 19 maj 2008

Av Elisabeth Björkman - 19 maj 2008 22:39

Imorgon kommer de från ABC och filmar på mitt dagis med anledning av att verksamheten föreslås att läggas ned.  Beslut fattas på torsdag ...
Om matte har uppfattat rätt så sänds inslaget imorgon kväll.

Kanske får jag vara filmstjärna då:)


ABC, det borde vara Stockholm och Uppsala. Tror man kan se inslaget på nätet också, borde dyka upp här någonstans http://svt.se/svt/road/Classic/shared/me...lista_1091547&lpos=0

Regionala nyheter, svt kanal 2 kl 19.15 sägs det i alla fall om det är någon som är nyfiken.


Jag blev filmad när jag låg i soffan. Filmteamet gillade visst min tjej på dagis så hon blev väldigt mycket filmad. Mopsen Vilma:)

Av Elisabeth Björkman - 19 maj 2008 22:04

Matte kände sig fortfarande inte ok efter helgens bacillattack så hon var hemma idag. Jag fick tillbringa förmiddagen på dagis så jag skulle få komma ut på en långpromenad. Eftermiddagen tillbringade jag med att sova och göra absolut ingenting.


Sent på eftermiddagen hände det sedan något väldigt speciellt. En bil svängde in på våran uppfart som vi inte kände igen. Matte gick ut för att kolla läget och kunde konstatera att hon inte kände igen besökarna. Efter en presentation visade det sig att det var min brorsas husse och matte som var på visit i Stockholm och passade på att svänga förbi och säga hej. Vilken tur att vi var hemma! Självklart var brorsan med. Han kallas för Atlas (reg namn Paradis Blytés Salmiack) och bor utanför Norrköping. Det visade sig också att Atlas var en av mina hemliga bloggläsare. Alltid lika roligt att få veta vem som tittar in här på sidan!


Det här var en väldigt trevlig överraskning tyckte matte. Det blev en liten promenad tillsammans, en snabbfika och väldigt mycket hundprat.

Vi hoppas att ni stannar till igen nästa gång ni är i Stockholm - ni är varmt välkomna åter!!


 Vi kunde konstatera att vi, bortsett från den lurviga pälsen,  inte var särskilt lika jag och brorsan


Atlas är mycket mörkare än mig


Bredare över bringan..

 

 Ser ni de små svarta "prickarna" precis i ovankant av frambenen? Jättecharmiga tycker matte.


Atlas med sin matte Margita!!


Här är vi båda två tillsammans med Atlas husse och matte. Efter en kort promenad insåg vi båda två att ingen av oss var något hot mot den andra så då gick det väldigt bra och vi kunde slappna av bredvid varandra. Fotot är dock taget när vi precis har träffats så vi får hålla oss en bit ifrån varandra här.


 Matte konstaterade att mina lurar är gigantiska i jämförelse med Atlas små söta öron. Jag har mycket längre nos också, typ snabel:)


Vi har helt olika kroppsbyggnad också. Jag är hög och benig, Atlas är lite mindre och har kraftigare benstomme och han har sluppit undan puckeln på ryggen som jag har.


Både ögonform och färg på ögonen skiljer sig också. Har vi verkligen samma föräldrar? Tillslut hittade matte vår gemensamma nämnare - Svansknorren!!

Det måste absolut vara ett släktdrag. Tyvärr missade matte att fotografera den. Den är väldigt charmigt!!


Matte tycker att Atlas till formen är mer lik brorsan King (som tyvärr inte finns bland oss längre) och att jag är mer lik Bamse, fast King och Bamse var väldigt lika varandra.. kanske mycket pga den långa pälsen. Så krångligt det blev. Undrar hur resten av kullen ser ut? Någon som vet?



Här är jag och Bamse förra sommaren. Har ni sett, Bamse har också små söta öron och det hade King också. Är det bara jag som har mistlurar i kullen?



Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards