Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Elisabeth Björkman - 6 januari 2009 16:57

Idag har vi varit i Västerhaninge och träffat en massa hundar med hussar och mattar. Petra hade bjudit in alla som hade gått kurs under året och ett gäng tappra ekipage anslöt sig för att hjälpa varandra och bara ha trevligt och umgås.


Vi började med att lägga spår, de som hade valpar hjälptes åt med lite kortare spår och de lite mer erfarna gick lite längre spår.

Efter spårläggningen slog vi följe med Essie och hennes husse Bosse och matte Carin för att introduceras i en ny gren - Rapport.


Vi har lämnat Carin vid läger A och gått vidare några hundra meter. Här håller Bosse på att göra iordning läger B.


Essie skicas tillbaka till matte i läger A och vi går vidare till en ny plats och gör iordning läger C. Efter en stund skickas Essie iväg från matte och hon passerar läger B, där vi inte längre är kvar, för att fortsätta till läger C.


Här sitter jag och gäspar, inte för att jag är trött utan snarare för att jag är lite uppe i varv och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Dessutom höglöper Essie och luktar SÅÅ gott. Tycker matte var taskig som inte släppte mig lös med henne. Hade kunnat bli riktigt trevligt:)

 


Här är Essie på väg i full fart från läger A. Vi har nu hunnit slå ytterligare ett nytt läger D som är slutmålet och kan på håll titta på Essie när hon springer från läger till läger.


Matte tyckte att det här verkar vara en rolig gren att involvera både husse och mig i. Mycket motion och mycket jobb för knoppen också.

Vi ska få följa med nästa gång de tränar och då ska jag också få prova, fast jag ska få börja med lite kortare avstånd.


Sedan fick vi gå spåren och jag var så i gasen och rusade runt mitt spår i full fart, men jag stannade förstås vid apporterna.


Några gick på promenad och några tränade lite lydnad tillsammans. Vi avslutade med en platsliggning för de som ville.


Vi träffade Brittis och Affe


Susanne och Kox var också där.


Självklar också Petra och Arrak. Vi tackar så jättemycket för att vi fick ansluta denna dag. Hoppas att alla fick lite nya erfarenheter med sig hem precis som vi!









Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards