Alla inlägg under februari 2008

Av Elisabeth Björkman - 3 februari 2008 13:16

Visst är det lite mysigt att bli ompysslad och tvättad i ansiktet även om det råkar vara av Tyson. "Man tager vad man haver" säger ju ordspråket...

Av Elisabeth Björkman - 3 februari 2008 07:32

I går, lördag, var vi i Vallentuna på valputsällning för att titta när Affe och Athena ställdes ut för första gången. Arrak skulle egentligen också ha varit med men eftersom han är halt och  äter medicin för sin muskelinflammation räknas han som dopad och kunde tyvärr inte vara med denna gång. Affe var först ut i en grupp av 10 valpar i åldern 6-8 månader. Det slutade med en 6:e plats för Affe. Athena som startade i en klass lite senare placerade sig som 3:a (av 3) och fick därmed också med sig en tjusig pokal ha ställa i hyllan hemma. Båda fick bra omdömen som "lovande" etc, även om det inte räckte till topplacering. Till dessa utställningar är det ju "eliten" som kommer så jag tycker det var väldig bra. Dock tyckte domaren att Athena var lite rund om magen, eller "tung" som han uttryckte det. Själv tycker jag att hon är precis lagom rund och go. Hon blev jätteglad när hon fick syn på Sacco. Det syntes tydligt att hon kände igen honom.
Tyvärr hade jag trassel med kameran (jag tror min käre make kan ta åt sig äran efter att ha laborerat med inställningarna under förra helgens fototur:) ) så alla bilder blev katastrofalt dåliga  (För det kan väl inte bero på fotografen själv?) jag fick därför  inte med mig någon bild på Athena tyvärr.  Sacco fick vara med som publik och vi "socialiseringtränade". Det är alltid nyttigt. Han var jättetrött av all uppståndelse när vi kom hem. Atmosfären på en schäferutställning är hm, kaotisk kanske? I alla fall för oss som inte är vana. Alla springer runt som galningar och skriker och lockar på sina småttingar. Viftar med, bollar,  pipleksaker, leksaker på pinne och tutar med överfallslarm för att få  "drag" i hundarna. Känns som om det är tävling på liv eller död. Jag är glad att Sacco inte deltog och det var tämligen skönt att få lämna ringen och åka hem och få lite  lugn och ro.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards