Alla inlägg den 23 februari 2008

Av Elisabeth Björkman - 23 februari 2008 18:49

Idag gick vi en promenad till Kvarnsjön. Det är så vackert och fridfullt där tycker matte.  Jag kan inte annat än hålla med. Det är mysigt att sitta på berget och blicka ut över sjön och drömma om den kommande sommaren då man möjligen kan tänka sig att bada lite om det har blivit tillräckligt varmt. Svenska somrar,  brrrrrr....

Till Sigge:  Som du ser på sista bilden så blir jag ledsen bara jag tänker på att du och tjejen du träffade skulle bada ihop och jag få sitta själv på bergsknallen och titta på medan ni stänker vatten på mig.

På väg hem sedan passerade vi klubben där Mirko och Cox höll på att träna. Det hade varit kul att stanna och säga hej, men matte hade bråttom till det där dopet så det hanns inte med (väldigt tjat om det där dopet idag).

Av Elisabeth Björkman - 23 februari 2008 18:35

Matte och jag har inte alltid samma uppfattning. 
Jag tycker att nedfallna träd är till för att bäras runt på.
Matte tycker att de är bra att träna "hopp" med.

Jag tycker att pinnar är till för att kastas så jag får springa efter dem. Matte tycker att det är bra att träna mitt tålamod och min näsa med. Hon placerar mig på lämpligt ställe, säger VÄNTA, sedan försvinner hon iväg med pinnen (och hon är SÅ LÅNGSAM) gärna upp över ett krön så jag INTE SER vart hon kastar pinnen. Sedan masar hon sig långsamt ner för berget och jag måste sitta fint bredvid och vänta och vänta till hon säger att jag får hämta pinnen. Vid det här laget har jag tappat kollen på var pinnen är och då måste jag ju använda nosen för att leta rätt på den. Trodde matte att det skulle vara svårt??

Av Elisabeth Björkman - 23 februari 2008 18:05

På väg hem från Kvarnsjön mötte vi två trevliga hundar, Fiona och Elvis, som jag fick busa runt med.  Matte tyckte det var jättebra att jag sprang av mig lite extra eftersom hon skulle iväg på dop och jag skulle vara kvar hemma. Fiona och Elvis tyckte också om leriga vattendrag, så vi hade "träskrace" vilket var helt underbart roligt. Matte var inte lika imponerad och gnällde om att jag luktade illa. Husse var inte mycket bättre han för när jag kom hem och kramade om honom började han gnälla om att hans vita, nystrykta, skjorta blev blöt och smutsigt och att han behövde byta. Vilka tråkmånsar..

Tyvärr tog batteriet till kameran slut och av de bilder som hann tas dessförinnan var antingen helt hundlösa eller möjligen endast en svanstipp med på. Matte sade något om att det var som raketer i rumporna på oss och att det var vansinnigt svårt att fånga oss på bild. Här är i allfall några, om än suddiga, bilder från mötet. Kanske möts vi igen och får möjlighet till lite bättre bilder?

Av Elisabeth Björkman - 23 februari 2008 17:43

Nu avviker vi lite från ämnet i Saccos blogg, men matte tycker sig ha rätt att skriva lite annat också. Idag har våra barns kusin Tova och Tovas kusin Romeo döpts i Ekerö kyrka.

Tovas storebröder hade alla varsin viktig uppgift. Caspar tände dopljuset, Whilmer hällde upp dopvatten och Vide läste bibeln och samlade in collecten.

På föräldrarnas önskemål avstod vi från att köpa sedvanliga doppresenter till förmån för välgörande ändamål. Tova och Romeo är därför numera innehavare av några kvadratmeter regnskog på Borneo. Ett skyddat område för orangutanger, björnar och andra hotade djur. Vi hoppas att de någon gång i framtiden får möjlighet att besöka sin markplätt.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards