Alla inlägg den 27 februari 2008

Av Elisabeth Björkman - 27 februari 2008 20:32

Den här veckan är det visst någonting som heter sportlov. Matte har tagit ledigt några dagar, så då får jag också vara sportlovsledig, precis som lillhussarna.

Här har det regnat till och från hela dagen. På fm fick jag bara en kort kissrunda för matte skulle få en massa arbetskamrater på lunchbesök. "Nyfikenklubben" heter det visst, de åker runt till varandra på lunchen 1 ggr var 6:e vecka och kollar byggprojekt, inredning eller annat skoj som de har pratat om på fikarasten på jobbet. Hur som helst så sprang matte runt med dammsugaren och lagade lunch hela fm och hade inte tid med mig. Vilken dålig prioritering tycker jag, hon hade dessutom  nästan lovat mig att jag skulle få träffa min tjej "Tjejen" idag. Det var jättelänge sedan jag träffade henne för hon har varit konvalecent efter en operation. Matte tyckte att det var för dåligt väder för att ge sig iväg på sådana äventyr. Tråkmåns!

När det väl blev dags för min långpromenad så var det som om himlen hade öppnat sig, regnet bara öste ner. Fast vid det laget var jag så uttråkad så det gjorde ingenting. Precis när vi skulle gå kom Affe, han skulle ut på kissrunda, men eftersom jag hade både husse och matte med mig  så fick Affe följa med oss på långpromenad. 

Matte ville inte släppa Affe lös eftersom inte hans husse och matte var med och jag måste erkänna att det var ganska kul att reta honom lite, springa i stora cirklar runt och sedan precis snudda honom lite så han ocskå blev sugen på att springa med. Matte tyckte att jag var taskig och att jag skulle vara snäll för annars skulle jag också få koppel på mig.  Bilden är från en tidigare promenad med Affe, när det var snö (som det ska va på sportlovet). Matte säger att hon föredrar snö framför regn och att jag blir jättesmutsig och luktar blöt hund (skulle det vara något negativt?)

Av Elisabeth Björkman - 27 februari 2008 19:52

Så klart inte! Träd växer lodrätt, nerifrån och upp. Möjligen med lutning om trädet står snett.
Vilken tur att jag hade kameran med mig för annars skulle ni tro jag är knäpp.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26
27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards