Alla inlägg den 24 maj 2009

Av Elisabeth Björkman - 24 maj 2009 20:56

Titta vad vi har lyckats komma över! Bilderna här nedan är på min mamma. Lite lika är vi nog, men matte tycker att hon mest lik brorsan Bamse.

Fick veta att jaktinstinken definitivt inte kommer från henne, rådjur och annat som får mig att tända till på alla 10, får inte henne att reagera alls. Tänk om jag hade fått dessa gener drömmer matte...

Däremot har jag ärvt mitt annars så lugna temperament från henne.


Vi undrar hur min pappa är till temperamentet. Vet inte så mycket mer än att han är eller har jobbat som polishund.


Här tre bilder på mamsen som kallas för Tilda. Vi tackar så jättemycket för att vi fick tillgång till dem! Jätteroligt tycker vi!!



Här två bilder på pappsen också som vi hittade på nätet. Han heter Jalkas Aztro men kallas för Zeb. Är nog mer lik honom..



Idag har jag och matte varit vid Kvarnsjön och badat (jag alltså, inte matte). Tränade både rutan och apportering när vi kom tillbaka och det gick alldeles lysande båda delarna. Fick gå en långpromenad med husse runt bortre delen av sjön Magelungen framåt kvällen. Är nöjd och belåten nu.

Fick ett grisöra av matte i morse, gick genast och gömde det under huvudkkudden i Kims säng (under mattes huvudkudde har jag redan bäddat ner en annan godsak sedan tidigare så där var det upptaget). Tobias hittade grisörat här på eftermiddagen och gav det mig, fick genast bekymmer med var jag skulle gömma det. Kom fram till att soffan i vardagsrummet, under kuddarna var ett bra ställe. Det är nog ingen som vet om att det ligger där..


Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards