Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Elisabeth Björkman - 5 augusti 2008 23:18

Fick en snabbrunda med husse i morse innan han gick till jobbet. Det fick räcka. I vanliga fall klättrar jag på väggarna framåt 10-11 tiden, men idag ville jag inte gå ut i trista regnet. Framåt halv ett hade det fortfarande inte slutat regna men då var jag så rastlös så lite regn spelade ingen roll längre.


Fick med mig matte på en promenad över ängarna där hon tänkte lägga spår åt mig. Precis när vi kom dit sprang vi på Kent och Risentjejen Rusa som jag gick valpkurs tillsammans med. De hade också varit ute och spårat i regnet.

Hon luktade väldigt, väldigt gott kände jag på långt håll, men hennes husse sade att vi inte fick leka och min matte instämde. Det var visst inte läge för det, pratade om höglöp.. Både Rusa och jag hade en annan uppfattning och tyckte att det hade varit mycket lämpligt.


Hur som helst traskade vi vidare i regnet. Matte kastade boll och sedan lämnade hon mig på ängen och gick jättelångt bort innan hon ropade på mig. Då sprang jag för allt vad jag var värd. Det är bra kul att raca så där.

Sedan fick jag gå två spår, ett rakt ängsspår med 4 apporter i och sedan ett skogs- ängsspår med bara en slutapport i. Matte tyckte jag var duktig för jag markerade alla apporterna.Sov stärre delen av dagen och sedan fick jag en kvällspromenad runt sjön med husse när han kom hem. Vi tränade lite inomhus också på kvällen. Tränade på att hålla apporten utan att tugga. Jag gör framsteg även om det bara handlar om sekunder. Tränade på rutan också, lite halt på golvet inomhus bara men det gick i alla fall. Nu har det äntligen slutat regna..


Imorgon måste jag tydligen upp tidigt. Ska inskolas på nya dagiset så jag ska vara där 07.30 och då ska jag vara ordentligt rastad innan jag kommer dit.  Gäsp.. så tidigt har jag inte varit uppe på flera veckor.

Matte är lite orolig att jag inte skall uppföra mig ordentligt..


Här en bild på Rusa från när vi träffades på klubben i våras.

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards