Direktlänk till inlägg 16 juli 2009

Kort badutflykt

Av Elisabeth Björkman - 16 juli 2009 14:54

Enligt väderrapporterna skulle solen skina över oss idag. Såg inte så mycket av det, men en liten stund tittade den fram och vi var snabba med att packa ihop picknick och ge oss iväg. Såg fram emot att ta mig ett dopp och slängde mig i vattnet när vi kom fram.


Gick på upptäcksfärd med Kim och Victor.


Matte ropade, då är det bäst att sätta av i full fart tillbaka.


Tobbe och Dennis vadar genom den lilla viken, ser kul ut..


Snälla matte, får jag vara med och ha roligt?


Schysst! Full fart efter dem..


Sedan tog vi det lugnt en stund. Husse tog sig en öl..

 


De som kände sig hungriga fick göra sig en köttbullssmörgås. Jag fick en köttbulle av Tessan men den var ju så stor så jag ville först inte ha den, tycker det smakar bättre om man får dem i småbitar och dessutom blir matad:)

 


Man ska inte bada direkt efter maten så jag tog mig en tupplur och lät köttbullen smälta. Kort därefter började det blåsa och någon blå himmel kunde vi inte se skymten av´så vi packade ihop oss och gick hem.

 


 På kvällen blev det restaurangbesök för de tvåbenta. Själv fick jag sitta kvar i bilen, visserligen med bakluckan öppen och bilen så nära att de kunde se mig, men i alla fall.. Nä du Dollar, det här är inte mycket att byta till..


Vädret klarnade upp till kvällen och det blev en fin kväll. På restaurangen fanns många fina detaljer att beskåda med havet som bakgrund. 


 


Maten var lika god som notan blev dyr, men äter man ute två gånger per år så får det gå an. Suveränt god fisk till varmrätt för matte och nedan Kims goda efterrätt.


Blev utsläppt ur bilen när alla tvåbenta var färdiga. Då var Kim och Victor på villovägar någonstans i närheten. Husse kom på att vi faktiskt hade en spårhund med oss och att jag kunde få jobba lite. Enkel match, de hade lämnat rena autobahn efter sig så jag fick snart fatt på rymlingarna där ute på klipporna. Kvällen avslutades med ett rejält regn oväder och blixtrarna smällde som pärlband på himlen. Gick och gömde mig under bordet tills det hade slutat dundra. Matte tackar Victor för bilden nedan, snyggt fångat!









 
 
lotta  med Juni ,Cola o Tuvaluva

lotta med Juni ,Cola o Tuvaluva

16 juli 2009 21:41

jädrar så härligt o mysigt i har det:)(aaaavis;)) ha det fortsatt härligt men akta er för de läbbiga huggisarna:)
WOW, snygg blixbild:)

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Timse med flock

Timse med flock

17 juli 2009 07:53

Åh vad ni verkar ha det härligt! Mysigt det ser ut att bada och mysa så där. Bra att du kunde leta reda på "rymlingarna" också så du fick göra lite praktisk nytta :)

Matte hälsar att hon är lite avis på erat lisebergsbesök och annat, är man uppfödd i göteborg så är det sådant man saknar imallenåt, det och havet ;)

Ha det fortsatt fint!

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth Björkman - 9 april 2010 21:58

Nyss var det sportlovsledigt och helt plötsligt var det dags för påsklovsledighet. Ledighet innebär att det står en massa aktiviteter på schemat. Som idag tex då vi mötte upp Petra, Tjejen och Arrak på morgonen för en promenad tillsammans....

Av Elisabeth Björkman - 27 mars 2010 17:37

Vi får börja med att utse oss själva till årets sämsta bloggare i avseendet att hålla bloggen uppdaterad.  Det beror på att matte fick en tokidé att plocka ut guldkornen bland Kims bilder från resan, det är bara 12.000 bilder att gå igenom. Med trådl...

Av Elisabeth Björkman - 21 februari 2010 18:41

..nä, inte på oss, men på snöandet. Man ska ju inte gnälla, men måste det vara så djäkla kallt och varför måste det komma mer snö?? Hela tomten är full av snöhögar och smala gångar och det finns ingenstans att lagra all snö som skottas bort. Att prom...

Av Elisabeth Björkman - 14 februari 2010 10:59

Som vi nämnt tidigare så har matte aldrig provat långfärdsskidor tidigare i sitt drygt 40 åriga liv. Någon gång skall ju bli den första, så imorse vid 07.30 tiden plockade matte fram långfärdsskidorna som hon införskaffade på loppis för en 100-lapp f...

Av Elisabeth Björkman - 30 januari 2010 12:06

Dagen började med att matte chockartat tittade på termometern som visade 21 grader, plus inne och minus ute. Är det möjligen en ny istid på gång?? Hua, matte fick ingen störrre lust att gå på långpromenad med mig efter det. Nu spelar det ju inte någo...

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards