Alla inlägg den 30 juli 2007

Av Elisabeth Björkman - 30 juli 2007 14:42

Lisa ringde precis och berättade att Sacco hade skurit sönder tungan undertill. Den där strängen som man har under tungan var av. Staaackars honom. Dessutom hade det blivit infekterat. De kan ite sy tydligen så det måste läka ihop av sig själv. Han har fått smärtstillande och antibiotika. Det gick i alla fall bra att ta med honom till Nåttarö enligt veterinären.

 Nåja det kunde varit värre....


//Kenneth

Av Elisabeth Björkman - 30 juli 2007 13:19

Jaha ja, så var det dags igen för att besöka veterinären. Jag sitter och väntar på att Lisa ska höra av sig och berätta vad veterinären sagt. Vi som bokat stuga på nåttarö och skulle ha åkt ut igår.

Sacco och jag var ute på promenad i förrgår och jag hade honom lös för att leka med bollen lite. Plötsligt dök en hare upp framför Sacco och det blev bara för mycket. Han for iväg efter harpalten genom taggbuskar och buskage. 10 minuter var han borta och en arg och orolig husse skrek så träden fällde löven i förväg. När han äntligen kom tillbaka så var det svårt att låta bli att skälla på honom. Han fick i alla fall beröm för att han kom tillbaka. Han var alldeles löddrig runt munnen och flåsade som en ångmasking. Resten av promenaden gick i lugnets tecken. Jag såg att han blödde lite kring läpparna och tänkte att han gjort sig lite illa på taggbuskarna. Efter ett par timmar blev han plötsligt slö och ville inte äta eller dricka något. Det fortsatte hela dagen igår. Vi fick tvinga i honom vatten. Idag på morgonen så hade han 39,5 i feber så det vara bara att åka iväg till Bagarmossen med honom. Vi har ju massor av teorier såsom huggormsbett, dåligt vatten i någon dypöl mm mm men det är ju omöjligt att veta när man inte var med. Hoppas det går bra........


//Husse Kenneth

Presentation

Omröstning

Hur hittade du till min blogg?
 Fick adressen av husse eller matte
 Fick adressen från en bekant till husse eller matte
 Via en länk på en annan blogg
 Sökte efter något på nätet och hamnade här
 Ren slump
 Annat

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards